Despre Cycling Sibiu

assiglaSchwinn Cycling este unul dintre cele mai îndrăgite programe de indoor cycling din lume și deasemenea pionier în această industrie. Programul are la bază principii autentice de ciclism și un design prietenos adaptat pentru toată lumea dornică să încerce.

Fiecare clasă se desfășoară pe un anumit profil pe care îl puteți alege în funcție de obiectivul dorit. Suntem în permanență conectați cu muzica și motivați să ne deconectăm de cotidian.

Începătorilor le este recomandat să ajungă cu 15 minute mai devreme de începerea clasei întrucât instructorul vă va arăta cum să setați bicicleta și vă va explica tehnicile de bază în Schwinn Cycling pentru o desfășurare în siguranță a clasei.

Echipa Schwinn Cycling Sibiu și-a început activitatea în primul studio de indoor cycling din Sibiu în anul 2013 și vă așteaptă cu mare drag să antrenăm inima, atât la propriu cât și la figurat.

Întrucât considerăm foarte importantă o bună calitate a aerului în timpul antrenamentelor, actualul nostru studio de cycling din cadrul sălii de sport RActiv Sibiu dispune de o centrală de ventilaţie modernă, care filtrează şi purifică aerul în timpul claselor, capacitând astfel fiecare cursant să obţină progres şi performanţă.

 

 

Instructori Schwinn Cycling

instructori-marius

Marius Musat

Instructor Schwinn Cycling

Când pedalez, parcă timpul se oprește.

instructori-stefana

Stefana Musat

Instructor Schwinn Cycling

Let your smile change the world but don't let the world change your smile !

instructori-patrick

Patrick Claes

Instructor Schwinn Cycling

Working out in a team environment was always my passion. After a long volleyball period I started with indoor cycling. I was sold the first moment I joined the workout. For me "the music" makes the class. With the SCHWINN concept I can find myself the best.

instructori-alin

Alin Albu

Instructor Schwinn Cycling

Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man's character, give him a bicycle.

* Verificarea valabilitatii licentei se poate face pe education@fitness-solutions.cz